Over mij

Meer over mij

Mijn naam is Annet van Willigen, 53 jaar, ik ben getrouwd en mag moeder zijn van drie volwassen kinderen.

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring op de MDL-endoscopie afdeling van het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam, waar ik patiënten begeleid en verzorg. 

De fascinatie voor de geestelijke aspecten tijdens ziek-zijn van mensen leidde naar de opleiding Pastorale Hulpverlening bij het Evangelisch College, die in 2012 werd afgerond. In het ziekenhuis en tijdens het pastorale werk heb ik vaak gezien dat lichamelijke klachten nauw verbonden zijn met de ziel en de geest van de mens, waarbij dieperliggende oorzaken vaak een rol spelen. Deze ervaringen en ook inzichten vanuit neuropsychologisch wetenschappelijk onderzoek zijn verwerkt in het cursuswerkboek en maken het praktijkgericht. 

Mijn passie voor Jezus en het herstel dat Hij mensen wil geven, die geef ik graag door zodat we samen zien hoe mooi en gezond het leven kan worden met en door Gods Geest.

Sinds 2015 ben ik als spreker en trainer werkzaam bij het Evangelisch Werkverband en het Evangelisch College. Met hart en ziel geef ik, met name op het gebied van pastoraat en het werk van Gods heilige Geest, verdiepend bijbelonderwijs.